Contes recomanats per a nens i nenes PAS

Esther Masdeu: La alta sensibilidad de Lúa. (versió en castellà) / L’alta sensibilitat de Lúa (versió en català). Hakabooks, 2021.L’Alta Sensibilitat de Lúa ens acosta en la realitat emocional i reflexiva dels nens/as altament sensibles des de la seva pròpia vivència. L’observació del cel i les estrelles i l’especial relació que manté amb el seu avi ajudaran a Lúa a adonar-se que té una manera intensa, diferent de sentir el món. Un conte útil perquè pares i educadors puguin endinsar-se més fàcilment al ric món interior dels nens PAS.

Autora: Esther Masdeu

——-

Elena Miguel, Cuentos que nacen del corazón. Ónix Editorial, 2020.

Sèrie de deu contes infantils, il·lustrats per la mateixa autora i concebuts per a ajudar els més petits a aprendre sobre gestió d’emocions valors humans. Basat en el model de l’ecologia emocional, el llibre conclou amb un glossari d’activitats, que ajuden a reflexionar juntament amb els nens i així trobar la recepta per a sentir-se millor amb un mateix i amb els altres, com la papallona Marina, que al final del conte aprèn a confiar sí mateixa i a acceptar i apreciar els dons que la fan única.

Us recomanem tots dos llibres per a nens majors de 6 anys i per als més petits, acompanyats d’un papà, una mamà o qualsevol altre familiar o educador que l’ajudi a seguir-ho bé.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.