Des de l’ACPAS hem creat aquest pòdcast per a acompanyar-te amb informació, recursos, entrevistes i temes d’interès sobre el concepte psicològic de l’alta sensibilitat, tractats amb rigor, però d’una manera propera.

Et proposem que reservis una estona al mes per a acostar-te a aprendre què significa tenir alta sensibilitat i com convertir-la en una aliada en el teu dia a dia.

Escolta’ns a:

Escúchalo en Apple Podcasts
Escúchalo en Spotify
Escúchalo en Ivoox

 

 

Presentado por

Teresa Nandín és presidenta fundadora de l’ACPAS i membre de la junta directiva de l’APASE, Associació de Persones amb Alta Sensibilitat d’Espanya, i fa més de deu anys que redacta continguts i imparteix xerrades i formacions relacionades amb l’alta sensibilitat. El 2022 va ser guardonada amb el I Premi Nacional a la divulgació i recerca de l’alta sensibilitat atorgat per l’Associació de Psicòlegs i Professionals d’aquest tret de personalitat.


Martín Haro és cofundador de la productora de pòdcasts Pla H Media, una cooperativa sense ànim de lucre, que busca inspirar a les audiències a participar i posicionar-se en els temes importants dels nostres dies. Des de nen li ha fascinat el poder de l’àudio com a mitjà ideal per explicar històries, comunicar emocions i generar empatia. Per aquest motiu, la seva vida professional sempre ha girat entorn de la música, el so i les històries d’impacte.