Hoy ha sido la presentación oficial de la Associació Catalana de Persones amb Alta Sensibilitat (ACPAS).

La presentación consta de una tertúlia presentada por el periodista y escritor Gaspar Hernández, que se identifica como PAS.

 

Video de la presentación

Y algunas imágenes para el recuerdo:

tertúlia presentación imatge general junta y Gaspar

Un comentario

 1. Hola,
  Als 17 anys em van diagnosticar un TOC, ara tinc 48. He conegut una persona fa poc que es considera una PAS, i m’hi sento molt identificada amb tot el que m’explica..de fet quan vaig anar a alguns psicolegs de més jove em definien de la mateixa manera que les característiques que aquí esmenteu per a les persones PAS; preocupació ètica, patir amb les injusticies, excés d’anàlisi, autoexigent, gran empatia, etc…
  He patit molt (i encara pateixo) i la meva vida ha estat sempre condicionada per aquests trets que no he acabat mai de saber gestionar, i s’ha interferit en la meva vida laboral minsa , afectiva/social. He millorat però, gràcies a la meditació, als hàbits alimentaris ( tinc coneixements dietètics i de Naturopatia)i al esport.
  M’en alegro molt d’haver pogut contactar amb vosaltres i sobretot de que per fi hagi un reconeixement d’aquest tipus de personalitat o processamnt diferent.

  Felicitats per la vostra tasca

  Carolina

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *