calendari tallers

Voldriem compartir amb vosaltres el calendari de tallers que, des de l’ACPAS, proposem per al primer trimestre de l’any (i de la nostra trajectòria com a Associació). El propòsit de tots aquest tallers és oferir eines perquè les persones amb alta sensibilitat integrin millor aquest tret i tinguin una vida més plena.

Tots el tallers s’oferiran una altra vegada al trimestre de abril-juny.

***

28 de gener de 2018
17h
Ecologia interior i autoestima – Rodrigo Jarpa Salgado

Es pot estimar alguna cosa que no es coneix? L’autoconeixement és l’eina més poderosa per aconseguir un bon nivell d’acceptació i autoestima. Prenent aquesta idea com a punt de partida, aquest taller està enfocat a afavorir l’autoconeixement en les PAS. D’aquesta manera, aprendràs a detectar les teves limitacions a l’hora d’afrontar la vida, i a substituir-les per formes més sanes, amables i creatives de fer-ho, a fi de desenvolupar tot el potencial que la teva sensibilitat proporciona.
[Enfocament del taller: Dinàmiques de PNL i tècniques de coaching i hipnosis]

***

11 de febrer de 2018
17h
Comunicació i assertivitat – Jofre Coll Balart i Teresa Nandín
Una bona comunicació és un dels pilars essencials per mantenir relacions felices. Les PAS semblem haver nascut per a la comunicació. No obstant això, no sempre ens és fàcil comunicar-nos de manera efectiva o harmoniosa, bé per por al conflicte, bé perquè ens costa transmetre amb paraules el nostre ric món intuïtiu i emocional, o perquè de vegades ens expressem massa tard, quan ja ens sentim incapaces de modular les nostres emocions.
En aquest taller reflexionarem sobre els avantatges de posar en pràctica un estil de comunicació empàtic i alhora assertiu. Això ens permetrà expressar amb claredat el que necessitem, sentim o pensem, però tractant el nostre interlocutor d’una forma respectuosa i amable.

***

24 de febrer de 2018
17h
Habitar el cos PAS – Lurdes Reina

Què és això d’habitar el cos? Les persones amb alta sensibilitat sovint tenen una tendència a viure en el món emocional i el món de les idees, i això pot dificultar el contacte i l’arrelament amb el propi cos. En aquest taller aprendrem a estar en el cos, habitar-lo, tot respectant el nostre ésser, familiaritzant-nos amb les cuirasses que podem haver construït al llarg de la nostra vida i explorant com podem caminar cap a una relació més fluida i benevolent amb el cos que habitem.

***

11 de març de 2018
17h
Mindfulness – Imma Hernández

La persona PAS sol tenir una ment que va a mil per hora, tot recopilant i comparant dades, i un món emocional complexe. A través de la pràctica del mindfulness aprenem a no deixar-nos arrossegar per pensaments i emocions, i aconseguim una ment amb més calma que pot gestionar millor el que capta de l’entorn. L’atenció plena contribueix a crear un espai tranquil i de silenci amb pocs estímuls externs, que ens ajuda a les persones amb alta sensibilitat a recuperar-nos de l’esgotament mental, emocional i físic. Per això, l’atenció plena o mindfulness es una pràctica molt beneficiosa per a les persones amb alta sensibilitat.

***

18 de març de 2018
17h.
Alta sensibilitat i vocació professional – Clara Orti Llovich

Per a les persones amb alta sensibilitat sol ser important que la nostra professió estigui alineada amb els nostres valors, ideals i motivacions. Degut a la manera en què processem la informació que rebem de l’exterior, a més, solem ser persones amb molts interessos, amb una facilitat per veure la globalitat (en un món laboral que valora l’especificitat), i amb una tendència a la creativitat. En aquest taller explorarem com alinear identitat i professió, per ‘fer allò que som’, tot integrant-nos en societat sense perdre de vista el que ens mou.

***

Per tal de apuntar-se a cadascun dels tallers, es crearà un anunci específic, que publicarem en aquesta pàgina al seu moment. Encara queden places per al taller de Comunicació d’aquest cap de setmana.

Esperem que us semblin temes interessants i útils.

2 respostes

    1. Hola Mercè. Les persones no sòcies també poden accedir als tallers de l’ACPAS, però sense el descompte que apliquem als socis. Esperem que els tallers que organitzem siguin del teu interès i poder veure’t al següent.
      Salutacions,
      Junta de l’ACPAS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *